Kayıt Ücretleri – TED İZMİR KOLEJİ

Kayıt Ücretleri

TED İZMİR KOLEJİ 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI’NDA GEÇERLİ OLAN İNDİRİMLER VE ORANLARI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:

KARDEŞ İNDİRİMİ: AYNI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İÇİNDE TED İZMİR KOLEJİ’NDE OKUYAN HER İKİ KARDEŞ İÇİN KARDEŞLERDEN
HER BİRİNE %10 HER 3 KARDEŞ İÇİN İLK 2 KARDEŞE %10 VE 3. KARDEŞE %12 İNDİRİM UYGULANIR.

TED MEZUN İNDİRİMİ: TED OKULLARI MEZUNU OLAN VEYA TED OKULLARI MEZUNLARI DERNEĞİ’NE ÜYE OLDUĞUNU GÖSTERİR RESMİ
BELGEYE SAHİP (ÜYE OLDUĞU MEZUN DERNEĞİNİN OKULUNDA EN AZ ÜÇ YIL OKUDUĞUNU GÖSTERİR RESMİ BELGE DE GEÇERLİDİR)
VELİLERİMİZİN (ANNE VEYA BABA) TED İZMİR KOLEJİ’NDE OKUYAN ÇOCUKLARINA % 10 İNDİRİM UYGULANIR.

MESLEK MENSUBU İNDİRİMİ: FİİLEN ÇALIŞAN VEYA EMEKLİ OLAN ÖĞRETMENLERİN, TSK MENSUPLARININ VE AKADEMİSYENLERİN
ÇOCUKLARINA %10 İNDİRİM UYGULANIR.

DEVAMLILIK İNDİRİMİ: İLKOKUL EĞİTİMİNİN TAMAMINI OKULUMUZ BÜNYESİNDE TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE 5. SINIFA GEÇİŞTE
EĞİTİM ÜCRETİ ÜZERİNDEN % 5 İNDİRİM UYGULANIR.
TED İZMİR ORTAOKULU’NDAN MEZUN OLUP, TED İZMİR ANADOLU LİSESİ’NE DEVAM EDEN TÜM ÖĞRENCİLERE %5 İNDİRİM UYGULANIR.

ERKEN KAYIT İNDİRİMİ: 09 ŞUBAT 2020 - 03 NİSAN 2020 TARİHLERİ ARASINDAKİ PEŞİN ÖDEMELERDE, EĞİTİM ÜCRETİ ÜZERİNDEN
TOPLAMDA % 7 İNDİRİM UYGULANIR. TAKSİTLİ ÖDEMELER İÇİN DE % 2 ERKEN KAYIT İNDİRİMİ UYGULANIR.

PEŞİN ÖDEME İNDİRİMİ: ERKEN KAYIT DÖNEMİ İÇİN TOPLAMDA % 7 OLARAK UYGULANAN İNDİRİM NORMAL KAYIT DÖNEMİ OLAN
06 NİSAN 2020 - 19 HAZİRAN 2020 TARİHLERİ ARASINDAKİ PEŞİN ÖDEMELER İÇİN EĞİTİM ÜCRETİ ÜZERİNDEN % 3 OLARAK UYGULANIR.

NOT: BİR EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ İÇERİSİNDE, YUKARIDA BELİRTİLEN İNDİRİMLERDEN AYNI ANDA FAYDALANILAMAZ. ANCAK BİRDEN
FAZLA İNDİRİM HAKKI KAZANILMASI DURUMUNDA, ÖĞRENCİNİN LEHİNE OLAN EN YÜKSEK ORANA SAHİP İNDİRİM UYGULANIR.
ERKEN KAYIT İNDİRİMİ VE PEŞİN ÖDEME İNDİRİMİ YUKARIDAKİ İNDİRİMLERDEN BİRİYLE BİRLEŞTİRİLEBİLİR. İNDİRİMLER KAPSAMINDA;
ÖĞRENCİ BAŞINA UYGULANACAK TOPLAM İNDİRİM ORANI, BİR ARADA KULLANILABİLSE DAHİ %20 ORANINI GEÇEMEZ.

KESİN KAYIT KABUL 19 HAZİRAN 2020 TARİHİNDE SONA ERECEKTİR.
NORMAL KAYIT DÖNEMİ İÇİN KMH KULLANARAK TAKSİTLİ ÖDEME SEÇENEĞİNİ TERCİH EDEN VELİLERİMİZ 19 HAZİRAN 2020 TARİHİNE
KADAR EN AZ 1.TAKSİTLERİNİ ÖDEMEK VE EN GEÇ EYLÜL AYINDAN İTİBAREN TAKSİTLERİNE DEVAM ETMEK ŞARTI İLE KAYIT YAPTIRABİLİR.