Kayıt Ücretleri – TED İZMİR KOLEJİ

Kayıt Ücretleri

Önemli Notlar :

*** Okul ücretlerimizi 1.Kayıt döneminde peşin ödemek isteyen velilerimize KDV hariç eğitim rakamı üzerinden %10 peşin ödeme indirimi uygulanır.
*** Okul ücretlerimizi 2.Kayıt döneminde peşin ödemek isteyen velilerimize KDV hariç eğitim rakamı üzerinden %5 peşin ödeme indirimi uygulanır.
*** Peşin ödemeler dâhil, indirim oranlarının toplamı %25’i geçemez.
*** Yemek fiyatları Anaokulu ve İlkokul için 3 öğün, Ortaokul için 2 öğün, Lise için tek öğündür.
*** Taksitli işlemlerde Denizbank KMH sistemi ve/veya Kredi kartı kullanılabilir. KMH sisteminde 1 peşin 9 taksit üzerinden işlem yapılacaktır.
*** Denizbank, Garanti Bankası Bonus, TEB Bonus Card, YKB World Card, Akbank Axess, İş Bankası Maximum kart ile taksitli İşlemleriniz yapılabilinir.
*** Yeni kayıt veya kayıt yenileme işlemleri hafta içi 09.00-17.00, Cumartesi 09.00-15.00 saatleri arasında uygulanacaktır.
*** Mevcut rakamlar eğitim ve yemek ücretlerini kapsamaktadır. Bunun dışında devlet tarafından alınacak her türlü vergi ve diğer giderler veliye aittir.
*** MEB Özel Öğretim kurumları Genel Müdürlüğünün onayladığı yönetmeliğimize göre kayıt işlemlerinin 30.06.2022 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. 30.06.2022 tarihine kadar mazeret belirtmeden kaydını yenilemeyen öğrencilerin bazı şubelerimizde kontenjan dolu olacağı için kayıt yenileme işlemi yapılamayacaktır.
*** 30.06.2022 tarihinden sonra yapılacak kayıt yenileme işlemlerinde kontenjan, fiyat ve KMH garantisi verilememektedir.
*** Özel Okullar Yönetmeliğinin 56/3 A maddesi gereği öğretim yılı başlamadan ayrılan öğrencilerimizden yıllık eğitim ücretinin %10’luk kısmı dışında kalanlar iade edilir.
*** Eğitim ve Yemek ödemelerinde KDV %8 'dir. Hazine ve Maliye Bakanlığı uygulanan vergi oranlarında değişiklik yaparsa ücrete yansıtılarak tekrar düzenlenecektir.

TED İZMİR KOLEJİ 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA GEÇERLİ OLAN İNDİRİMLER VE YÜZDELERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

*** Kardeş İndirimi: Aynı dönemde TED İzmir Koleji’nde eğitim gören kardeşlerin her birine öğrenim ücreti üzerinden %10 indirim uygulanır. 3 kardeş için ilk 2 kardeşe %10 ve 3.kardeşe %12 indirim uygulanır.
*** TED Mezunu İndirimi: TED okulları mezunu olan veya TED okulları mezunları derneğine üye olduğunu gösterir resmi belgesine sahip (üye olduğu mezun derneğinin okulunda en az üç yıl okuduğunu gösterir resmi belge de geçerlidir) velilerimizin (Anne veya Baba) TED İzmir kolejinde eğitim gören çocuklarına %10 indirim uygulanır.
*** Meslek Grubu İndirimi: Fiilen çalışan veya emekli olan öğretmenlerin, TSK mensuplarının ve akademisyenlerin çocuklarına %10 indirim uygulanır (Mesleklerini gösteren resmi kimlik belgesi istenir).
*** Geçiş indirimi: Mevcut velilerimizin Okul Öncesinden İlkokul’a, İlkokuldan Ortaokul’a, Ortaokuldan Liseye geçecek olan öğrencilerine %5 geçiş indirimi uygulanır.
*** Not: Öğrenci bir eğitim öğretim dönemi içerisinde, yukarıda belirtilen indirim tiplerinden aynı anda faydalanamaz. Ancak birden fazla indirim hakkı kazanılması durumunda, öğrencinin lehine olan en yüksek orana sahip indirim uygulanır.
Atatürk