Öğrenci Kulüpleri – TED İZMİR KOLEJİ

Öğrenci Kulüpleri

Okulumuzda eğitim ve öğretim programında kulüp çalışmaları, akademik çalışmalar kadar önemli bir yer tutmaktadır. Kulüp çalışmalarının amacı öğrencilerin liderlik özelliklerini, iletişim becerilerini, sorumluluk, keşfetme ve kendilerine güven duygularını geliştirmek, kişisel beceri ve ilgilerini ön plana çıkarmak, topluma karşı duyarlılık ve sorumluluk gelişimine yardımcı olmaktır.

Kulüp çalışmaları planlanırken öğrencilerimizin, sosyal, kültürel ve sportif gereksinimleri göz önünde bulundurulur, kendi yeteneklerini bilen ve geliştiren, özgüvenli, başkalarının haklarına saygılı ve toplumla uyumlu birer birey olmaları amaçlanır. Öğrencilerimiz başarılı olduklarında coşkularını yaşamaya ve başkalarının başarılarını da takdir etmeye teşvik edilirler.

Öğrencilerimiz seçtiği alanlarda haftada iki ders saati eğitim almaktadır. Alanında yetkin eğitmenlerimiz tarafından sürdürülen kulüp çalışmalarımızda öğrencilerimiz, çok farklı alanlarda deneyim kazanma fırsatına sahip olmaktadır.

• YOGA
  • SATRANÇ