TED İzmir Koleji, 2019 – 2020 Eğitim ve Öğretim yılına çoşkulu bir törenle merhaba dedi. – TED İZMİR KOLEJİ

1.sınıf ve okul öncesi öğrencilerimiz, 2019-2020 okul yılı oryantasyon programlarını heyecanla tamamladılar.
19 Eylül 2019
Hafta Sonu Zili Çalıyor!
4 Ekim 2019

TED İzmir Koleji, 2019 – 2020 Eğitim ve Öğretim yılına çoşkulu bir törenle merhaba dedi. Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin bir arada olduğu açılış programımıza saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması ile başlandı. Okul Müdüremiz Mine Mavioğlu’nun konuşması ile devam eden törenimiz, öğrencilerimizin yaptığı konuşmalar ve gösteriler ile son buldu. Törenimizin ardından öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde sınıflarına uğurlandı. TED İzmir Koleji ailesi olarak, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarı ve sağlık dolu bir yeni eğitim – öğretim yılı diliyoruz.