Yurt dışı üniversitelere başvuru süreci; sıkı çalışmalarınızın ve tüm emeklerinizin karşılığını alacağınız, eğlenceli bir süreç olmakla beraber, bazen zorlayıcı ve akıl karıştırıcı olabilir. TED İzmir Koleji Yurtdışı Üniversiteler Birimi olarak amacımız; mesleğinde deneyimli kadromuz önderliğinde, öğrencilerimizi ve velilerimizi yurt dışı eğitim alternatifleri hakkında bilgilendirmek, başvurularda destek olmak ve bu sürecin sorunsuz ve mutlu geçmesini sağlamaktır.

Pour TED Izmir College, le succès dans le placement universitaire n’est pas seulement mesuré en plaçant l’étudiant dans des écoles qui se classent haut dans les classements mondiaux, mais aussi en étant en mesure de déterminer les universités où l’étudiant recevra la meilleure éducation dans un établissement d’enseignement d’élite qui peut répondre aux attentes sociales et académiques de l’étudiant et obtenir son diplôme de cette université avec succès.

Bu yolda felsefemiz, öğrencilerimizi en iyi şekilde tanımak, ilgi alanlarını, amaç ve isteklerini doğru anlamak ve onları gerçek potansiyellerini kullanmaya teşvik etmektir. Bunun için erken yaşlardan öğrenme, organizasyon ve zaman yönetimi konusunda destek vermek, akademik eksiklikleri belirlemek ve akademik çalışmalara yön vermek önceliğimizdir. Düzenli olarak yaptığımız birebir toplantılarda, öğrenci ve velisinin beklentilerine uygun ülkeler, bu ülkelerdeki eğitim sistemleri ve kurumlarıyla ilgili detaylı bilgi verir, ardından da öğrencinin şahsi tercihleri, özel yetenekleri, güçlü yanları, becerileri, notları ve harici sınav sonuçlarına uygun okulları belirleriz.

Le processus de demande et les détails à ces écoles sont suivis et effectués par l’équipe du bureau de conseil avec l’étudiant en créant un calendrier approprié. Nous nous assurons que nos étudiants ont accès aux informations les plus récentes grâce aux présentations faites par les universités étrangères et le bureau de conseil à l’étranger qui visitent notre école.

Okulumuzda yurt dışı üniversite başvurularının gerektirdiği harici sınavları; - AP, SAT, TOEFL ve IELTS - bazılarını hem okul bünyesinde gerçekleştirir hem de hazırlık kursları ve dersleriyle öğrencilerimizi takviye ederiz. Ayrıca üniversite başvurularına yardımcı olacak çalışmalarda, örneğin, niyet mektubu yazma, resume oluşturma ve sanat okullarının portfolio çalışmalarında gerekli yönlendirmeleri yapar ve takiplerini sağlarız. Öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak ve aynı zamanda yurt dışı üniversite başvurularında fayda getirecek topluma hizmet projeleri ve diğer ders dışı etkinliklerinde, yaz tatillerini yurt dışındaki akademik programlara katılarak geçirmek isteyen öğrencilerimize yaptığımız genel sunumlar ve birebir toplantılar ile destek oluruz.