Küçük Yaş Grubuna,

Eylül ayı itibariyle en az 48 aylık olan öğrenciler alınacaktır.

Okul Öncesi Hazırlık Grubuna (Büyük Grup),

Eylül ayı itibariyle en az 54 aylık olan öğrenciler alınacaktır. Bu gruba kayıt olan öğrencilerimizin ilkokul 1. sınıflarımıza doğrudan devam hakkı bulunmaktadır.

Okul öncesi sınıflarımıza ön kayıt yaptıran aday öğrencilere gözlem ve görüşme için randevu verilecektir. PDR uzmanları ve öğretmenlerimiz tarafından aday öğrenciler, gözlem ve görüşme yolu ile okul olgunluğu, dil gelişimi, motor beceriler, dikkat ve algılama düzeyi açısından değerlendirilecektir. Değerlendirme sonucunda öğrencinin kayıt hakkı kazanıp kazanmadığı bilgisi velisine bildirilerek veli kesin kayıt işlemleri için davet edilecektir. Görüşmesi olumlu sonuçlanan öğrenci velisinin belirlenen süre içerisinde kayıt işlemlerini yapması ile kayıt süreci tamamlanmış olacaktır.

İLKOKUL 1-2 ve 3. Sınıflar

İlkokul 1. Sınıf:

1.sınıflarımıza Okul Öncesi Hazırlık Grubu öğrencilerimizin devam hakkı bulunduğundan, ilkokul 1. sınıflarımıza kontenjanlar dâhilinde sınırlı sayıda öğrenci kabul edilecektir.

Ön kayıt yaptıran aday öğrencilere gözlem ve görüşme için randevu verilecektir. PDR uzmanları ve öğretmenleri tarafından aday öğrenciler, gözlem ve görüşme yolu ile okul olgunluğu, dil gelişimi, motor beceriler, dikkat ve algılama düzeyi açısından değerlendirilecektir. Değerlendirme sonucunda öğrencinin kayıt hakkı kazanıp kazanmadığı bilgisi velisine bildirilerek veli kesin kayıt işlemleri için davet edilecektir. Görüşmesi olumlu sonuçlanan öğrenci velisinin belirlenen süre içerisinde kayıt işlemlerini yapması ile kayıt süreci tamamlanmış olacaktır.

İlkokul 2. ve 3. Sınıflar:

2 ve 3. sınıflarımıza kontenjanlar dâhilinde, sınırlı sayıda öğrenci kabul edilecektir. Aday öğrenciler ön kayıt başvuru tarihine göre kontenjan dâhilinde sırayla PDR görüşmesine davet edilecektir. Görüşmesi olumlu sonuçlanan öğrenci velisinin belirlenen süre içerisinde kayıt işlemlerini yapması ile kayıt süreci tamamlanmış olacaktır.