Türkiye Özel Olimpiyatlar Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Civelek ve Ülke Koordinatörü Didem Unsur Okulumuzu Ziyaret Etti – TED İZMİR KOLEJİ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Engelleri Beraber Aşıyoruz!
4 Ocak 2019
Sınav Kaygısı Semineri
4 Ocak 2019

TED İzmir Koleji – Özel Olimpiyatlar Türkiye işbirliği ile yürütülen “Oyun Birlikte, Hayat Birlikte” projesi kapsamında, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde Türkiye Özel Olimpiyatlar Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Civelek ve Ülke Koordinatörü Didem Unsur okulumuzu ziyaret etti. Elçi sporcu öğrencimiz Yalkın Sezginer’in de katıldığı ziyarette önümüzdeki dönemde yapılacak projeler detaylandırıldı ve farklılıkların güzelliğinin altını çizecek yeni oluşumların başlangıcı yapıldı.