TED İzmir Koleji Müzikal Gösterisi Çok Yakında! – TED İZMİR KOLEJİ

TED İzmir Koleji Müzikal Gösterisi Çok Yakında!

TED İzmir Koleji Karton Sandal Yarışması
24 Mayıs 2019
5. İzmir Polifonik Korolar Festivaline Katıldık
24 Mayıs 2019

TED İzmir Koleji 18 Haziran 2019 tarihinde kapılarını büyük bir şölene açıyor! TED Ortaokulu 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerinden oluşan kadromuzun hazırladığı, Broadway’in gelenekselleşmiş müzikal gösterileri Fiddler on The Roof, Matilda ve The Addams Family’den oluşan bu görsel şölenin ailecek tadını çıkarabilmek için sizleri de bu özel geceye davet ediyoruz!

.

Immerse yourself in the world of a musical medley… On June 18th, 2019 TED Izmir College will open its doors for a truly spectacular musical extravaganza! The middle school English department has prepared a musical performance unlike any other, and cordially invites you to experience a show for the ages! Featuring an extremely talented cast comprised of Ted middle school students from the 5th, 6th and 7th grades, our show will bring to life a taste of Broadway’s time-honored musicals Fiddler on the Roof, Matilda and The Addams Family. Please join us for a musical mosaic that the whole family can enjoy!