TED İzmir Koleji’nde I. Kariyer Günleri Gerçekleşti

4 Ocak 2019
Öğrencilerimiz LÖSEV’e Destek Amacıyla Stand Açtı
4 Ocak 2019

TED İzmir Özel Lisesi I. Kariyer Günleri kapsamında, 25-26 Aralık tarihleri arasında 10. Sınıf öğrenci ve velilerimize yönelik olarak düzenlediğimiz Meslek Tanıtım Panellerinde Mühendislik, İşletme, İktisat, Uluslararası İlişkiler, Tıp, Genetik ve Moleküler Biyoloji ve Biyomedikal Mühendisliği alanlarından misafir konuşmacıları okulumuzda ağırlamış olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.

İzmir’in önde gelen üniversitelerinden uzman katılımcıların ve iş dünyasından önemli konuşmacıların katkılarıyla gerçekleşen panellerimizde öğrenci ve velilerimiz kariyer planlamalarını yapma konusunda çok önemli bilgiler edindi. Tüm misafirlerimize okulumuza verdikleri destek için en içten teşekkürlerimizi sunarız.