TED İzmir Koleji Öğrencileri TED Eskişehir’de MUN Çalışmalarına Katıldı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü Nedeniyle Okulumuzda Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi
19 Mart 2019
TED İzmir Radyo’da Bu Hafta Ünlü Müzisyenler Fazıl Say ve Kerem Görsev’i Tanıtıyoruz!
20 Mart 2019

TED İzmir Koleji öğrencileri; gençlerin dünya sorunlarına duyarlılığını arttırmak, bunu yaparken de sorunlara yaklaşım ve çözümlerinde ortak düşünebilmelerini sağlamak amacıyla 14-17 Mart 2019 tarihlerinde düzenlenen TED Eskişehir MUN çalışmalarına katıldılar.

Öğrencilerimiz dört gün boyunca siyasi, ekonomik ve kültürel anlamda yaşanan sorunları farklı ülkelerin delegesi olarak dile getirip çözüm arayışında bulundular.

Sorunlar karşısında yılmadan çözüm üreten, öz güveni gelişmiş bireyler olmalarına yardımcı olan MUN çalışmasında ayrıca Türkiye’nin farklı illerinden gelen yaşıtlarıyla güzel dostluklar kurarak İzmir’e döndüler. Kendilerine bundan sonraki etkinliklerinde de başarılar diliyoruz.