TED İzmir Koleji Müdürü ve Genel Koordinatörü Mine Mavioğlu, LGS Çalışmalarında Üstün Başarı Gösteren Öğrencilerimizi Kutladı

Özel Olimpiyatlar Türkiye Komitesi ile Yürüttüğümüz Birleştirme Projesi Devam Ediyor!
17 Ocak 2019
TED İzmir Koleji Öğrencileri Farkındalık Projelerinin İkincisini Gerçekleştirdi!
18 Ocak 2019

TED İzmir Koleji Müdürü ve Genel Koordinatörü Mine Mavioğlu, 2018-2019 Eğitim- Öğretim yılının I. döneminde derslerinde ve LGS çalışmaları deneme sınavlarında üstün başarı gösteren öğrencilerimizi kutladı. “I. Dönem uygulanan 10 adet LGS Deneme sınavında en üst sıraları hiç bırakmayan öğrencilerimizin bundan sonrada başarılı olacaklarından şüphemiz yoktur.” diyerek öğrencilere sertifikalarını dağıtan Mine Mavioğlu elde ettikleri başarılarla gurur duymaları gerektiğini ve başarılı olacaklarından da hiç kuşku duymadığını belirtti.