TED İzmir Koleji, Birleştirme Projesi Zirvesine Ev Sahipliği Yaptı

Okulumuz 3. Sınıf Öğrencileri Proje Kitapları Kapsamında Alfabe Bulutu Serisi’nin Yazarı Alp Gökalp ile Buluştu
19 Şubat 2019
Yeni Kayıt Dönemi Başladı!
20 Şubat 2019

Özel Olimpiyatlar Türkiye Komitesi& TED İzmir Koleji işbirliği ile yürütülen Birleştirme Projesi kapsamında, TED İzmir Koleji 17 Şubat Pazar günü Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden özel ve partner elçi sporcuların katılımıyla gerçekleştirilen renkli ve bir o kadar da öğretici bir zirveye ev sahipliği yaptı. Uzman Psikolog Funda Çiçek; eğitmen, oyuncu İzzet Memi ve Down sendromlu milli yüzücümüz, 2017 Türkiye Şampiyonu Alperen Menç’in katılımlarıyla zenginleşen zirvede, TED İzmir Koleji öğrencileri hazırladıkları ısınma oyunları, organizasyon becerileri ve özel arkadaşlarına gösterdikleri ilgi ve yaklaşımla tüm paydaşların takdirini kazandı. Bütçesi 10/A sınıfı öğrencimiz ve Türkiye Özel Olimpiyatlar Elçi Sporcular lideri  Yalkın Sezginer ve danışman öğretmeni Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz Çağla Öztürk’ün 2018 Eylül ayında Azerbaycan’ın Bakü kentinde katıldıkları Special Olympics Global Youth Summit (Özel Olimpiyatlar Dünya Gençlik Zirvesi) kapsamında yaptıkları çalışmalar sonucu elde ettikleri bağış ile karşılanan organizasyon, farklılıkların güzelliklerinin bir kez daha altını çizerken; bütünleşmiş dünya hayalinin çok da uzak olmadığını göstermiş oldu. Öğrencilerimize ortaya koydukları özverili çalışma için teşekkür ediyor tüm farklılıkların kabul edildiği bir dünyaya doğru bir adım daha atmış olmanın gururunu yaşıyoruz.