Okulumuz 4.Sınıf Öğrencileri “Düşkurdu Bir Düş Kurdu” nun Yazarı Şiirsel TAŞ ile Buluştu.

Öğrencimiz Dora Derinler Tecno 293 U.17 kategorisinde Türkiye 1. Si Oldu!
6 Şubat 2019
TED İzmir Koleji’nin Beyin Olimpiyatları Sınavındaki Büyük Başarısı!
7 Şubat 2019

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri ocak ayı proje kitapları olan “Düşkurdu Bir Düş Kurdu”nun yazarı Şiirsel TAŞ ile buluştu.

Annelerine sinekkapan hediye eden kardeşler, ‘balonca’ konuşan bir çocuk, kar beyazı bir tavşan, kırıntı evrenini keşfeden ekmek kırıntısı… Gülümseten öyküleriyle bu rengârenk kahramanların hikâyelerini minik kitapseverler büyük bir heyecanla okudular. Kitapla ilgili merak ettikleri soruları yazar Şiirsel TAŞ’a sordular ve kitaplarını imzalattılar.

Ayrıca Şiirsel TAŞ’ın objektifinden çekilen doğa fotoğraflarını inceleyerek, “bakmak” ve “görmek” arasındaki farkı tartışma fırsatı yakaladılar.