Okulumuz 4. Sınıf Öğrencileri “Kuzey Kutbu’na Gidiyoruz”un Yazarı Nilay Dalyan ile Buluştu – TED İZMİR KOLEJİ

23. Türkiye Liseler Arası Felsefe Olimpiyatları’nda İzmir Ted Koleji’ni 10. Sınıf öğrencimiz Arda Erkan temsil etti.
4 Ocak 2019
Eğitim ve Kariyer Danışmanı Erdem Abi, 8-9 ve 10. Sınıf Öğrencilerimizle Buluştu
4 Ocak 2019

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri kasım ayı proje kitapları olan “Kuzey Kutbu’na Gidiyoruz”un yazarı Nilay Dalyan ile buluştu.
Küresel ısınmayı konu alan kitabı minik kitap severler keyifle okudular. Kitapla ilgili merak ettikleri soruları yazar Nilay Dalyan’a sorarak kitapta edindikleri bilgileri içselleştirme fırsatı yakaladılar ve kitaplarını imzalattılar.