Öğrencilerimiz TED Education Trip Programına Katıldı

Fizy Liseler Arası Müzik Yarışmasındayız!
5 Nisan 2019
Genel Başkanımız Sayın Selçuk Pehlivanoğlu, okulumuzda öğrencilerimizle buluştu.
9 Nisan 2019

TED İzmir Koleji lise ve ortaokul öğrencileri 2-7 Nisan tarihleri arasında Brüksel ve Amsterdam şehirlerinde gerçekleştirilen European TED Education Trip programına katıldılar. Gezinin ilk üç gününde Brüksel’de Avrupa Birliği Parlamentosunu ziyaret eden öğrencilerimiz üç gün boyunca Avrupa Birliği ve yerel yönetimden bir çok parlamenterle birebir sohbet etme şansına sahip oldular. Amsterdam’da tarihi Archeon müzesini gezen gençlerimiz çeşitli tarihsel olayı bizzat deneyimleyerek eşsiz bir gün geçirdiler. Technopolis, Nemoscience Museum, Micropia gibi bir çok bilim müzesi gezen öğrencilerimiz yurda bir çok yeni çalışma yapmış olmanın doygunluğuyla döndüler.