TED İzmir Koleji Öğrencileri Farkındalık Projelerinin İkincisini Gerçekleştirdi!

TED İzmir Koleji Müdürü ve Genel Koordinatörü Mine Mavioğlu, LGS Çalışmalarında Üstün Başarı Gösteren Öğrencilerimizi Kutladı
18 Ocak 2019
TED’li Olmak Ayrıcalıktır!
19 Ocak 2019

TED İzmir Koleji, geleceğe yaşanabilir bir dünya bırakma hedefiyle farkındalık yaratma çalışmaları kapsamında anlamlı bir projeye daha imza attı. Öğrencilerinin evlerinden getirdikleri işlevsiz oyuncakların kullanılarak oluşturulduğu tasarım bugün İzmir Agora AVM’de ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile sergilenmeye başladı.

Yarıyıl tatilinin başladığı karne gününü İzmir Agora AVM’de düzenledikleri geri dönüşüm odaklı sanat etkinliği ile kutlayan TED İzmir Koleji öğrencileri, yaptıkları Flash Mob gösterisi ile de AVM ziyaretçilerine keyif dolu anlar yaşattı.