Öğrencilerimiz Denizcilik Yemini Etti – TED İZMİR KOLEJİ

3 Mayıs 2019
Denizcilik Kulübü Yemin Töreni Gerçekleşti
6 Mayıs 2019
Denizci öğrenci yetiştirme eğitimi projesi kapsamında, İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir şubesi ile imzalanan protokol ile çalışmalarına başlayan, TED İzmir Koleji Denizcilik Kulübü bugün düzenledikleri törenle eğitimlerinin 2. dönemini tamamladılar. Düzenlenen törende aday denizciler yemin ederken geçtiğimiz yıl adaylıklarını tamamlayan denizciler yıldızlı denizci olmaya hak kazandılar.

Törende aday denizcilerin yemin ederek fular takmalarının ardından 2. dönemini tamamlayan denizciler, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk’ün elinden yıldızlarını aldılar. Seslendirdikleri Bahriyeli şarkısının ardından denizcilik düğümleri drama çalışmaları gibi farklı etkinlikler sundukları programın sonunda iyi dünya için iyi dileklerini dile getiren denizciler “Dileğiniz Dileğimizdir” diyerek, ateş valsi ile töreni tamamladılar.