GEMS Programı Kapsamında 5 Yaş Sınıflarımız Yumurtalar, 6 Yaş Sınıflarımız ise Penguenler Ünitelerini İşledi

5. ve 6. Sınıf Öğrencilerimiz Web 2.0 Teknolojilerini Kullanarak Dil Becerilerini Geliştiriyor
4 Mart 2019
Ege Felsefe Platformu’nun İkinci Etkinliği Çevre Etiği Temasıyla, TED İzmir Koleji’nde Gerçekleşti
4 Mart 2019

GEMS programı kapsamında 5 yaş sınıflarımız “yumurtalar”, 6 yaş sınıflarımız ise “Penguenler”ünitelerini işlediler.

Öğrencilerimizin, değerleri ve kavramları yaparak-yaşayarak deneyimledikleri etkinlikleri velilerimiz ile de paylaşmak istedik ve okulumuza davet ettik.

Öğrencilerimiz, aileleri ile birlikte oyunlara katılarak, bildiklerini paylaşmaktan keyif aldılar. Öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizle coşkulu bir performans haftası yaşadık.

Katılımda bulunarak heyecanımıza ortak olan tüm veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.