Eğitim ve Kariyer Danışmanı Erdem Abi, 8-9 ve 10. Sınıf Öğrencilerimizle Buluştu

Okulumuz 4. Sınıf Öğrencileri “Kuzey Kutbu’na Gidiyoruz”un Yazarı Nilay Dalyan ile Buluştu
4 Ocak 2019
Marmara Üniversitesi Tarih Bölümü Öğrt. Görevlisi Neval KONUK HALAÇOĞLU’yla Güzel Bir Söyleşi Gerçekleştirdik
4 Ocak 2019

Eğitim ve kariyer danışmanı Erdem Abi, cx8-9 ve 10. sınıf öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimizin yoğun ilgisi ile karşılaşan Erdem Abi; geleceğin mesleklerini, meslek seçimlerinde dikkat edilmesi gerekenleri, meslekte mutluluğun önemini ve kendi ilham verici öyküsünü eğlenceli bir şekilde çocuklarımızla paylaştı. Velilerimizin de katılım sağladığı konferanstan çocuklarımız çok mutlu bir şekilde ayrıldı. Erdem Abi’ye teşekkür ediyor kendisini her zaman okulumuza bekliyoruz.