Ege Felsefe Platformu’nun İkinci Etkinliği Çevre Etiği Temasıyla, TED İzmir Koleji’nde Gerçekleşti – TED İZMİR KOLEJİ

GEMS Programı Kapsamında 5 Yaş Sınıflarımız Yumurtalar, 6 Yaş Sınıflarımız ise Penguenler Ünitelerini İşledi
4 Mart 2019
6. Eğitim Teknolojileri Zirvesi İstanbul’da Gerçekleşti
6 Mart 2019

Her yıl liselerde, belirli felsefi konularda etkinlikler düzenleyen Ege Felsefe Platformu’nun 2018-2019 öğretim yılının ikinci liseler arası etkinliği, “Çevre Etiği” temasıyla, 28 Şubat Perşembe günü TED İzmir Koleji’nde gerçekleşti.

İzmir’in pek çok okulundan felsefe meraklısı öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, çocukların hayatında felsefi düşünmenin önemine bir kez daha vurgu yaptı.