Dünyada Kabul Gören Bir Bakış Açısı ”Eğitimsel Mükemmellik”: BTEC – TED İZMİR KOLEJİ

Dünyada Kabul Gören Bir Bakış Açısı ”Eğitimsel Mükemmellik”: BTEC

Dünya standartlarında bir dil yeteneğine sahip nesiller, TED İzmir Koleji’nde yetişiyor!
19 Eylül 2019
1.sınıf ve okul öncesi öğrencilerimiz, 2019-2020 okul yılı oryantasyon programlarını heyecanla tamamladılar.
19 Eylül 2019

Dünyada 100’den fazla ülkede, 4 milyon öğrenciye, 700’den fazla meslek alanında uzmanlık ve akademik ilerleme olanakları sunan ve katılan öğrencilere Avrupa, ABD, Asya ve Avusturalya’nın önde gelen üniversitelerinde, uluslararası geçerliliği bulunan diploma düzeyinde ‘mesleki yeterlilik’ belgeleri sağlayan BTEC eğitim programı kapsamında düzenlenen BTEC Awards’ta TED İzmir Koleji olarak aldığımız iki ödülün sertifikalarını almanın mutluluğunu yaşıyoruz. “En İyi Okul” ve En İyi Spor Öğretmeni” kategorilerinde Dünya üçüncüsü olan okulumuzun BTEC öğrencilerini ve öğretmenlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.