Dünya Vatandaşlığı Konusu Bugün Saat 20:00’de TED İzmir Radyo’da! – TED İZMİR KOLEJİ

Dünya Vatandaşlığı Konusu Bugün Saat 20:00’de TED İzmir Radyo’da!

TED Okulları 2. Yabancı Diller Konferansı= Yaratıcılığın Gücü” Organizasyonumuza Davetlisiniz!
12 Mart 2019
Pi Günü Kutlu Olsun!
14 Mart 2019

Okulumuz bu hafta sonu, Eylül 2018’den beri lise ve ortaokulda sürdürdüğümüz “Global Citizenship” (Dünya Vatandaşlığı) derslerinde yapılan çalışmaların değerlendirileceği çok önemli bir zirveye ev sahipliği yapıyor. TED Ankara, TED Antalya, TED Atakent, TED Bursa, TED Bodrum, TED Kocaeli, TED Mersin, TED Rönesans ve TED İzmir Koleji öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşecek olan zirve, Türkiye’de bu konuda yapılan çalışmalarda bir ilk olacak. Dünya Vatandaşlığı dersini lise seviyesinde veren öğretmenimiz Berna Kurtuluş ve 10. sınıf öğrencimiz Kıvanç Madioğlu, bu akşam saat 20:00’de TED İzmir Radyo’da zirveyi anlatıyor.