Deniz ve Sahil Atıkları Görsel Sanatlar Öğrencilerimizin Elinde Sanata Dönüşmeye Devam Ediyor!

Eğlenerek Öğrenmek Mümkün!
21 Şubat 2019
TED İzmir Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi, Kitap Bağış Kampanyası Gerçekleştirdi
21 Şubat 2019

Deniz ve sahil atıkları görsel sanatlar öğrencilerimizin elinde sanata dönüşmeye devam ediyor!

İlki  Big Fish etkinliğinde görsel sanatlar öğrencilerimiz tarafından “deniz ve kıyı temizliğine” dikkat çekmek için hazırlanan balık heykelinin ikincisi, İzmir Deniz Ticaret Odası’nın katkılarıyla İzmir’in çeşitli lokasyonlarında sergilenmeye başladı. Bostanlı İskelesi’nde sergilenen eser sırası ile Konak ve Karşıyaka İskelelerinde sergilenmeye devam edecek.

Team Wanda adına iş insanı Murat Tarman tarafından açık artırma ile satın alınarak, “Tam Eğitim Bursu” kapsamında okuyan 3 öğrencinin eğitim masraflarını karşılayan ilk balık tasarımımız ise halen Ankara’da Atakule Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sergileniyor.