AFS Sınıf Değişimi Programı Kapsamında Slovakya’dan Gelen Öğrencileri Okulumuzda Misafir Ettik

Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi TED İzmir Koleji ile Buluştu.
17 Nisan 2019
Dünya Günü Kutlu Olsun!
22 Nisan 2019

Türk Kültür Vakfı’nın yürüttüğü AFS Sınıf Değişimi Programı kapsamında Slovakya’dan gelen 12 öğrenci ve 2 öğretmeni bir hafta boyunca okulumuzda misafir ettik.

“Dünya Vatandaşlığı” kimliğinin kazanılması ve ülkemizin kültürünün tanıtılması kapsamındaki etkinlikler, coğrafi temeller üzerine dayandırılarak yapıldı. Misafir öğretmen ve öğrencilerimiz hafta içi okulumuzda derslere girdiler, hafta sonu ise kendileri için hazırladığımız gezi programlarına katıldılar.

Projenin Türkiye aşaması TED İzmir Koleji’nin ev sahipliğinde başarıyla tamamlandı. Projenin ikinci aşaması Haziran ayında Slovakya’nın Tvrdosin kentinde gerçekleştirilecek.