1st TED Global Citizenship Interchange Bugün Okulumuzda Başlıyor! – TED İZMİR KOLEJİ

1st TED Global Citizenship Interchange Bugün Okulumuzda Başlıyor!

Pi Günü Kutlu Olsun!
14 Mart 2019
TED İzmir Koleji Öğrencileri İklim İçin Okul Grevi İle İklim Değişikliğine ‘Dur’ Dedi
15 Mart 2019

2018 Eylül ayından beri TED İzmir Koleji’nin de içinde bulunduğu 9 TED okulunda uygulanmaya başlanan ve çalışmaları heyecanla devam eden ‘Dünya Vatandaşlığı-Global Citizenship’ derslerinin sonuçlarının paylaşılacağı zirve (1st TED Global Citizenship Interchange) bugün okulumuzda başlıyor.

9 okulun Dünya Vatandaşlığı dersi öğrencilerinin yıl boyu yapmış oldukları çalışmaları birbirleriyle paylaşacağı zirvede, öğrenciler ayrıca kendilerine verilen dünya sorunları ile ilgili vakaları tartışarak çözüm önerileri arayacak.

BM Milletler Enformasyon Merkezi Müdürü Ahmet Parla, Boğaziçi Üniversitesi öğretim görevlisi Ayça Karaman ve Özel Olimpiyatlar Özel Sporcusu Cem Kaya’nın söyleşileri ile zenginleşecek zirvede öğrencilerimiz hem farklı okullardan öğrencilerle bir araya gelme şansı bulacak, hem de dolu dolu bir paylaşım süreci geçirecek.

Bugün başlayacak ve 17 Mart Pazar günü bitecek olan çalışmalarla dünyayı olumlu anlamda değiştirme yolunda adımlar atacak olan öğrencilerimize ve konuk öğrencilere başarılar diliyoruz.