18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü Nedeniyle Okulumuzda Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi

Ortaokul Öğrencilerimiz Çanakkale Zaferimizi “Tanı” Adlı Oyunları ile Andı
18 Mart 2019
TED İzmir Koleji Öğrencileri TED Eskişehir’de MUN Çalışmalarına Katıldı
19 Mart 2019

‘’18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü’’ nedeniyle okulumuzda düzenlenen etkinliklerle dünya tarihine ‘Çanakkale Geçilmez’’dedirten kahramanlarımız ve savaşın kaderini değiştiren Büyük Önder M.Kemal ATATÜRK şükran ve minnetle anıldı.

13 Mart Çarşamba günü okulumuza gelen ‘’Çanakkale’den Kurtuluşa Gezici Panoromik Sergi’’ile öğrencilerimiz savaşın ne kadar zor şartlar altında yaşandığını gözlemlerken ‘’Kurtuluşa Kadar Dönmeyi Düşünmediler’’ adlı oyunla da duygusal anlar yaşadılar.

15 Mart Cuma günü ise okulumuza gelen Çanakkale Gezici Müzesini ziyaret eden öğrencilerimiz savaştan kalma harp malzemeleri, kişisel ve askeri objeleri yakından görme fırsatını yakaladılar.