Anasayfa    |   Okul Ücretleri   |   Kayıt Bilgileri   |   İletişim    |    Basında Biz   |    En   |    Tr

KURUMSAL OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE DESTEK BİRİMLER   OKULDA YAŞAM
  TED İzmir Koleji FesTED İzmir 2017 Coşturdu
TED Izmir Koleji ATATÜRK KÖŞESİ
Atatürk Kösesi

TED Izmir Koleji 360° TED İZMİR KOLEJİ

BTEC Uluslararası Meslek Edindirme Programı

TED İzmir Koleji tarafından düzenlenen FesTED İzmir 2017 Bahar Şenliğinde sahne alan Athena, öğrencilere coşku dolu bir konser verdi.
İzmir'in Urla ilçesinde yer alan TED İzmir Koleji, FesTED İzmir 2017 Bahar Şenliği’ni okul kampüsünde düzenledi.
TED İzmir Koleji’nin gelenekselleştirmeyi planladığı bahar şenliği organizasyonunda ünlü isimler de sahne aldı.
FesTED İzmir 2017 şenliği, saat 15:30’da ön bahçede düzenlenen şenlik stantları, DJ performansı ve gösterilerle başladı. Action Team ‘in kaykay ve paten şovları gün boyu devam etti. DJ performansıyla dans eden ve oyunlar oynayan çocuklar doyasıya eğlendi.

Şenliğin Tüm Gelirleri TED Bursluluk Fonuna Aktarılacak
TED İzmir Koleji Okul Aile Birliğinin de destek verdiği FesTED İzmir 2017 bahar şenliğinden elde edilen tüm gelir, Türk Eğitim Derneği’nin (TED) Tam Eğitim Bursu (TEB) fonuna aktarılacak.
Gelirlerinin TED Burs Formuna aktarılacak Bahar Şenliğinde öğrenciler tarafından çeşitli etkinlikler, çekilişler, kermesler hazırlanırken, Action Team Kay Kay Show ise sergilediği birbirinden heyecanlı gösterilerle öğrencilere aksiyon ve heyecan dolu anlar yaşattı.
Şenlikte Uzunkuyu İlkokulu’na okuma köşesi yapabilmek adına TED İzmir Koleji öğrencilerinin hazırladığı terrarium fanusları ve şekerlemeler satıldı. Öğrenciler buradan elde ettikleri gelirle Uzunkuyu İlköğretim okuluna okuma köşesi yapacaklar.

TED İzmir Koleji HIZLI ERİŞİM MENÜSÜ

k12net Sistemi - TED Izmir Koleji   k12net Sistemi - TED Izmir Koleji   Tanıtım Videosu

Veli Bülteni - TED Izmir Koleji   TED Izmir Koleji Okul Aile birligi Haber   Tanitim videolari - TED Izmir Koleji   TED Genel Merkez - TED Izmir Koleji

TED Mesale Dergisi - TED Izmir Koleji TEDMEM - TED Izmir Koleji 10.000 Genç Mesale TED Ünversitesi