Anasayfa    |   Okul Ücretleri   |   Kayıt Bilgileri   |   İletişim    |    Basında Biz   |    En   |    Tr

KURUMSAL OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE DESTEK BİRİMLER   OKULDA YAŞAM
  TED İzmir Koleji TÜBİTAK EGE BÖLGE PROJE YARIŞMASI’NDA TED İZMİR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ MATEMATİK ALANINDA EGE BÖLGE 2.’Sİ
TED Izmir Koleji ATATÜRK KÖŞESİ
Atatürk Kösesi

TED Izmir Koleji 360° TED İZMİR KOLEJİ

BTEC Uluslararası Meslek Edindirme Programı

17-19 Nisan tarihinde Konak Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 11.Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri İzmir Bölge Yarışması’nda TED İzmir Koleji öğrencileri matematik projeleriyle yer aldılar. Öğrencilerimizin hazırladığı matematik projesi Ege Bölgesinin farklı okullarından 184 proje arasından ilk 16’ya seçildi.

Öğrencilerimiz Zeynep Köseoğlu ve Zeynep Başaran bu projeler arasından, 20 Nisan’daki ödül töreninde matematik alanında Ege Bölge  2.’liği derecesi aldılar. Bölge değerlendirmelerini akademisyenlerin yaptığı proje yarışmasında öğrencilerimiz bilimsel proje hazırlama basamaklarını başarı ile geçti. Jüri karşısında da sunumları çok beğenilen öğrencilerimiz  dereceye layık görülmüştür.

Düzenlenen sergiye matematik dışında 6 kimya, 17 fizik, 11 biyoloji, 16  matematik projesi ön elemeyi geçerek katıldı. Öğretmen ve öğrencilerimizin göstermiş olduğu emeğe teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

TED İzmir Koleji HIZLI ERİŞİM MENÜSÜ

k12net Sistemi - TED Izmir Koleji   k12net Sistemi - TED Izmir Koleji   Tanıtım Videosu

Veli Bülteni - TED Izmir Koleji   TED Izmir Koleji Okul Aile birligi Haber   Tanitim videolari - TED Izmir Koleji   TED Genel Merkez - TED Izmir Koleji

TED Mesale Dergisi - TED Izmir Koleji TEDMEM - TED Izmir Koleji 10.000 Genç Mesale TED Ünversitesi