Anasayfa    |   Okul Ücretleri   |   Kayıt Bilgileri   |   İletişim    |    Basında Biz   |    En   |    Tr

KURUMSAL OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE DESTEK BİRİMLER   OKULDA YAŞAM
  TED İzmir Koleji TED İZMİR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YARATICILIKLARINI AMERİKA’YA TAŞIYOR!
TED Izmir Koleji ATATÜRK KÖŞESİ
Atatürk Kösesi

TED Izmir Koleji 360° TED İZMİR KOLEJİ

BTEC Uluslararası Meslek Edindirme Programı

TED İzmir Koleji öğrencileri Uluslararası bir turnuva olan Destination-Imagination ulusal finalinde, anlık problem çözme becerisi ve yaratıcılıklarını büyük bir ustalıkla sergiledi.

Türkiye finalleri Kuşadası’nda gerçekleşen turnuvaya 3000'den fazla öğrenci katıldı.

Kendi kategorisinde 25 grup arasından TED İzmir Koleji UnexpecTED takımı Türkiye birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Altı kategori arasında ‘‘Bilimsel Alan’’ kategorisinde gizli şifre çözümü, kriptoloji, steganografi bilim dallarını kullanarak kendilerine verilen şifreleri çözen öğrenciler, bilim alanlarını verilen hikayeye entegre ederek dünya sisteminin çözümüne ulaşan bir senaryo yarattılar.

Bu başarıyla TED İzmir Koleji öğrencileri Mayıs ayında ülkemizi Amerika'da temsil edecek.

Bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimizi kutlar, öğrencilerimize danışmanlık yapan öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

TED İzmir Koleji HIZLI ERİŞİM MENÜSÜ

k12net Sistemi - TED Izmir Koleji   k12net Sistemi - TED Izmir Koleji   Tanıtım Videosu

Veli Bülteni - TED Izmir Koleji   TED Izmir Koleji Okul Aile birligi Haber   Tanitim videolari - TED Izmir Koleji   TED Genel Merkez - TED Izmir Koleji

TED Mesale Dergisi - TED Izmir Koleji TEDMEM - TED Izmir Koleji 10.000 Genç Mesale TED Ünversitesi