Kayıt Ücretleri – TED İZMİR KOLEJİ

Kayıt Ücretleri

Önemli Notlar

*** Maliye Bakanlığı 30.06.2021 tarihine kadar verilen eğitim ve yemek hizmetlerinin KDV’sini %1’e düşürmüştür. Bu nedenle 01.09.2021 tarihinden sonra verilecek eğitim ve yemek hizmetlerinin KDV’si %1 olarak hesaplanmış olup Maliye Bakanlığı’nın KDV oranlarında değişikliğe gitmesi durumunda fiyatlara yansıtılacaktır.

*** Okul ücretlerimiz 2020-2021 eğitim-öğretim yılında ilan ettiğimiz rakamlardır. Herhangi bir ücret artışı yapılmamıştır.

*** Okul ücretlerimizi 1.Kayıt döneminde peşin ödemek isteyen velilerimize KDV hariç eğitim rakamı üzerinden %10 peşin ödeme indirimi uygulanır.

*** Okul ücretlerimizi 2.Kayıt döneminde peşin ödemek isteyen velilerimize KDV hariç eğitim rakamı üzerinden %5 peşin ödeme indirimi uygulanır.

*** Peşin ödemeler dâhil indirim oranlarının toplamı %25’i geçemez.

*** Yemek fiyatları Anaokulu ve İlkokul için 3 öğün, Ortaokul için 2 öğün, Lise için tek öğün ve zorunludur.

*** Taksitli işlemlerde Denizbank KMH sistemi ve/veya Kredi kartı kullanılabilir.

*** Denizbank, Garanti Bankası Bonus, TEB Bonus Card, YKB World Card, Akbank Axess, İş Bankası Maximum ile taksitli işlemlerimiz yapılabilir.

***Yeni kayıt veya kayıt yenileme işlemleri hafta içi 09.00-17.00, hafta sonu 09.00-15.00 saatleri arasında uygulanacaktır. (Hafta sonu İşlemleri Covıd-19 salgını nedeniyle uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasakları kalkınca geçerlilik kazanacaktır.)

*** Mevcut rakamlar eğitim ve yemek ücretlerini kapsamaktadır. Bunun dışında devlet tarafından alınacak her türlü vergi ve diğer giderler veliye aittir.

*** MEB Özel Öğretim kurumları Genel Müdürlüğünün onayladığı yönetmeliğimize göre kayıt işlemlerinin 31.05.2021 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. 31.05.2021 tarihine kadar mazeret belirtmeden kaydını yenilemeyen öğrencilerin bazı şubelerimizde kontenjan dolu olacağı için kayıt yenileme işlemi yapılamayacaktır.

*** Özel Okullar Yönetmeliğinin 56/3 a maddesi gereği öğretim yılı başlamadan ayrılan öğrencilerimizden yıllık eğitim ücretinin %10’luk kısmı dışında kalanlar iade edilir.

TED İZMİR KOLEJİ 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA GEÇERLİ OLAN İNDİRİMLER VE YÜZDELERİ

***Kardeş İndirimi: Aynı dönemde TED İzmir Koleji’nde eğitim gören kardeşlerin her birine öğrenim ücreti üzerinden %10 indirim uygulanır.3 kardeş için ilk 2 kardeşe %10 ve 3.kardeşe %12 indirim uygulanır.

***TED Mezunu İndirimi: TED okulları mezunu olan veya TED okulları mezunları derneğine üye olduğunu gösterir resmi belgesine sahip (üye olduğu mezun derneğinin okulunda en az üç yıl okuduğunu gösterir resmi belge de geçerlidir.) velilerimizin(Anne veya Baba) TED İzmir kolejinde eğitim gören çocuklarına %10 indirim uygulanır.

***Meslek Grubu İndirimi: Fiilen çalışan veya emekli olan öğretmenlerin, TSK mensuplarının ve akademisyenlerin çocuklarına %10 indirim uygulanır.(Mesleklerini gösteren resmi kimlik belgesi istenir)

***Not: Öğrenci bir eğitim öğretim dönemi içerisinde, yukarıda belirtilen indirim tiplerinden aynı anda faydalanamaz. Ancak birden fazla indirim hakkı kazanılması durumunda, öğrencinin lehine olan en yüksek orana sahip indirim uygulanır.