İlkokul 1, 2, 3 ve 4. Sınıf Kayıt Süreci – TED İZMİR KOLEJİ

İlkokul 1, 2, 3 ve 4. Sınıf Kayıt Süreci

1. sınıflara, İlkokul 1. sınıflarımıza kontenjanlar dâhilinde sınırlı sayıda öğrenci kabul edilecektir.
Ön kayıt yaptıran aday öğrencilere gözlem ve görüşme için randevu verilecektir. Aday öğrenciler, TED Okulları PDR uzmanları ve öğretmenleri tarafından, geliştirilen gözlem ve tanıma formları ile okul olgunluğu, dil gelişimi, motor beceriler, dikkat ve algılama düzeyi açısından değerlendirilecektir. Başvuruların kontenjanı aşması halinde başvuru tarihi önceliği dikkate alınacaktır. 2, 3 ve 4. sınıflar için ön kayıt yaptıran aday öğrencilere gözlem ve görüşme için randevu verilecektir. Aday öğrenciler, TED Okulları PDR uzmanları ve öğretmenleri tarafından, geliştirilen gözlem ve tanıma formları ile yaş düzeyinden beklenen bilişsel, gelişimsel, akademik ve İngilizce özellikler açısından değerlendirilecektir. Başvuruların kontenjanı aşması halinde başvuru tarihi önceliği dikkate alınacaktır.

Başvuru formu için tıklayınız.

Kayıt ve Bilgi İçin İletişime Geçiniz: tedizmirkayit@tedizmir.k12.tr
Atatürk